Bröllopskaos på Korfu

Ljudboksrelease Bröllopskaos på Korfu

I måndags släpptes Bröllopskaos på Korfu som ljudbok. Bröllopskaos på Korfu är andra delen i serien Trubbel i paradiset och handlar om Rasmus och bäste vännen Patriks galna äventyr på spännande orter utomlands. Den här gången styr de kosan till Korfu! Perfekt sommarlyssning med andra ord!

Vinn ett fysiskt exemplar!

I samband med ljudboksrelease så passar jag också på att lotta ut ett exemplar av den tryckta versionen. Tävlingen går av stapeln på Instagram! Så ta chansen och vinn boken Bröllopskaos på Korfu, ett perfekt avslut på den härligt, varma sommaren!

Trubbel i paradiset i tryckt format

Mer om Bröllopskaos på Korfu

Rasmus har sadlat om från reseledare till att hjälpa gatuhundar på olika charterorter, men företaget står på ruinens brant efter en börskrasch. Precis i rättan tid hör en okänd gåvogivare av sig som Rasmus bjuder in till en träff på hundcentret på Korfu, dit Rasmus själv ska åka för att planera bäste vännen Patriks bröllop.

Väl på plats visar det sig att förhållandena på hundcentret är under all kritik och bröllopsförberedelserna går åt pipan. Som om inte det vore nog dyker gåvogivaren upp inkognito för att spionera och trots att Patrik vill planera själv skickar den blivande frun ner sin kusin som är bröllopsplanerare. Kaoset är ett faktum.

Var hittar jag Bröllopskaos på Korfu?

Du hittar den i strömningstjänsterna och i nätbokhandeln. Men fråga gärna i din lokala bokhandel och/eller bibliotek om de kan ta hem boken även i digitala format. Det hjälper massor!

Du hittar den bland annat hos här på Storytel och här på Bookbeat (bokmärk gärna hela serien). Du hittar också titeln i nätbokhandlarna, till exempel på Adlibris, klicka här.

Trubbel i paradiset som tryckta exemplar och e-bok

Bäst pris för dig (169 kr) och bäst royalty (provision) för mig gäller dock om du beställer boken direkt via BOD:s hemsida! Klicka på länken nedan!

Just nu är det också kampanjpris på e-boken som du kan få för 45 kr hos BOD! (Priserna hos övriga återförsäljare varierar, men även där är det billigare än ordinarie pris!)

Vinn boken Bröllopskaos på Korfu - såhär gör du

Gå in på Instagram och leta upp mig där, jag heter @jennyviolahansson (eller så klickar du här). Följ instruktionerna från dagens inlägg (1/9) – jag anger dem också nedan men tävlingssvar måste alltså lämnas på Instagram för att jag ska kunna ha med dem i utlottningen. Lätt som en plätt!

1. Följ mig. Gärna även efter att tävlingen är klar så klart, blir lite tråkigt annars.

2. Tagga två kompisar du tror kan vara intresserade i en kommentar (det är så jag vet att du är med i utlottningen). Du får gärna tävla mer än en gång och ökar då chansen att vinna, men för varje gång ska du tagga två NYA vänner.

3. Gilla gärna.

4. En extra ”lott” om du delar i stories. Men glöm inte tagga mig så jag kan se det och notera i så fall.

Tävlingen avslutas vid midnatt torsdag den 7 september. Vinnare dras under fredagen den 8 september. Notera att tävlingen är privat och att Instagram inte står bakom den. 

Del 1 i Trubbel i paradiset

Mytomanen på Madeira

”Mytomanen på Madeira”  finns som ljudbok bl.a. på Storytel, (klicka här), eller på Bookbeat (klicka här).

Den tryckta versionen finns tillgänglig i nätbokhandeln (Adlibris, klicka här eller Bokus, klicka här) eller i BOD:s webbshop (klicka på Bannern nedan). Där är den billigast!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *