Om Jenny

Det är jag som är Jenny Hansson, författare, lektör och skrivcoach från Vänersborg.

Jag har ett brokigt förflutet både som lärare och beslutsfattare på myndighet. Under hösten jobbar jag halvtid som lärare för att kunna spendera all övrig tid åt författandet och lektörsverksamheten i mitt företag Midgårdsormen Lektörstjänst.

Främst skriver jag inom feelgoodgenren och min debutbok MYTOMANEN PÅ MADEIRA släpptes sommaren 2022. Just nu är jag aktuell med den romantiska feelgoodromanen 75 MIL TILL BERLIN, första delen i trilogin om SVENSSONS BUSS. Läs gärna mer om mina verk på fliken böcker!

Skrivandet som passion (vilken författare har inte det liksom!?!)

Just nu redigerar jag ett nytt feelgoodmanus parallellt med att jag planerar för fler. Själv har jag i princip alltid skrivit även om jag först för några år sedan började ta skrivandet på allvar och införskaffade mig kunskap inom området i och med ett antal författarkurser.

När jag var yngre skrev jag mycket fantasy. Jag läste och drömde mig in i Tolkiens fantastiska värld. Numer rör jag mig som sagt mer inom genren feelgood med ett stänk av romance. Och jag älskar verkligen lyckliga slut!

Länkar

Min lektörsverksamhet med tillhörande skrivblogg där jag publicerar skrivtips finns på www.midgardsormen.nu. Kika gärna in! Här hittar du även mitt författarporträtt på Midgårdsormen.

Jag håller också skrivarkurser för unga, läs mer på Midgårdsormens hemsida eller tryck direkt här.

Ni kan även följa mig på Instagram eller Facebook där jag berättar mer om min vardag som författare och lektör. Knapparna till mina sociala medier hittar du längst ner på sidan.