Om Jenny

Det är jag som är Jenny Hansson, författare, lektör och skrivcoach från Vänersborg.

Jag har ett brokigt förflutet både som lärare och beslutsfattare på myndighet. Under hösten jobbar jag halvtid som lärare för att kunna spendera all övrig tid åt författandet och lektörsverksamheten i mitt företag Midgårdsormen Lektörstjänst.

Främst skriver jag inom feelgoodgenren och min debutbok MYTOMANEN PÅ MADEIRA släpps som ljudbok nästa år hos bokförlaget Lind & Co, du kan läsa mer om boken här.

Skrivandet som passion (vilken författare har inte det liksom!?!)

Just nu redigerar jag ett nytt feelgoodmanus parallellt med att jag planerar för fler. Själv har jag i princip alltid skrivit även om jag först för några år sedan började ta skrivandet på allvar och införskaffade mig kunskap inom området i och med ett antal författarkurser.

När jag var yngre skrev jag mycket fantasy. Jag läste och drömde mig in i Tolkiens fantastiska värld. Numer rör jag mig som sagt mer inom genren feelgood med ett stänk av romance. Och jag älskar verkligen lyckliga slut!

Länkar

Min lektörsverksamhet med tillhörande skrivblogg där jag publicerar skrivtips finns på www.midgardsormen.nu. Kika gärna in!

Jag håller också skrivarkurser för unga, läs mer på Midgårdsormens hemsida eller tryck direkt här.

Ni kan även följa mig på Instagram, Twitter eller Facebook där jag berättar mer om min vardag som författare och lektör.