Bröllopskaos på Korfu Jenny Hansson

Release för häftad version av Bröllopskaos på Korfu!

Äntligen release för häftad version av Bröllopskaos på Korfu! Nu går boken att beställa och läsa även för er som föredrar att hålla en tryckt version i handen.

Bröllopskaos på Korfu är andra delen i serien Trubbel i paradiset och handlar om Rasmus och bäste vännen Patriks galna äventyr på spännande orter utomlands. Den här gången styr de kosan till Korfu! Perfekt sommarläsning med andra ord!

Och du …  e-boken är det specialpris på just nu!

Trubbel i paradiset i tryckt format

Mer om Bröllopskaos på Korfu

Rasmus har sadlat om från reseledare till att hjälpa gatuhundar på olika charterorter, men företaget står på ruinens brant efter en börskrasch. Precis i rättan tid hör en okänd gåvogivare av sig som Rasmus bjuder in till en träff på hundcentret på Korfu, dit Rasmus själv ska åka för att planera bäste vännen Patriks bröllop.

Väl på plats visar det sig att förhållandena på hundcentret är under all kritik och bröllopsförberedelserna går åt pipan. Som om inte det vore nog dyker gåvogivaren upp inkognito för att spionera och trots att Patrik vill planera själv skickar den blivande frun ner sin kusin som är bröllopsplanerare. Kaoset är ett faktum.

Var hittar jag Bröllopskaos på Korfu?

Du hittar den i alla nätbokhandlar. Men fråga gärna i din lokala bokhandel och/eller bibliotek om de kan ta hem boken. Det hjälper massor!

Du hittar den bland annat hos:
Bokus, klicka här.
Adlibris, klicka här.

Bäst pris för dig (169 kr) och bäst royalty (provision) för mig gäller dock om du beställer boken direkt via BOD:s hemsida! Klicka på länken nedan!

Just nu är det också kampanjpris på e-boken som du kan få för 45 kr hos BOD! (Priserna hos övriga återförsäljare varierar, men även där är det billigare än ordinarie pris!)

Trubbel i paradiset som ljudböcker

Mytomanen på Madeira

”Mytomanen på Madeira” finns redan nu där ljudböcker finns. Den finns bl.a. på Storytel, (klicka här), eller på Bookbeat (klicka här).

Jag har skrivit ett bakom kulisserna inlägg till boken, läs gärna mer på min skrivblogg, du hittar inlägget här.

Bröllopskaos på Korfu

Release i augusti 2023!
Romanen är sökbar på ljudbokstjänsterna redan nu så in och bokmärk!
På Storytel hittar du den här.
På Bookbeat hittar du den här.
Du kan också bevaka titeln på Adlibris, klicka här.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *