Svenssons buss

Svenssons buss

Välkommen till Svenssons Buss

Inom kort startar vi resor till Berlin, möjligheternas stad … Vi utlovar ett fantastiskt utflyktsprogram som Samuel med sina expertkunskaper skräddarsytt för er! Läs mer nedan!

/Samuel/Freddie/Joakim/

Om Svenssons buss
Om Svenssons buss

Klicka HÄR för att läsa mer om vilka vi är!

Om Svenssons buss

Klicka HÄR för att läsa mer om vår bussresa till Berlin!

75 mil till Berlin

75 MIL TILL BERLIN, första delen i trilogin om Svenssons buss.
Release: 6 oktober 2022, ges ut av Saga Egmont som ljudbok och e-bok.
Finns att bokmärka på bl.a. Storytel (klicka här).

Samuel och hans barndomsvänner Joakim och Freddie bor av en ren slump i Berlin. Joakim vill egentligen återvända till Göteborg och jobbet som matematiker, medan Freddie drömmer om att komma in på en musikalutbildning i London. När Samuel kommer på idén att de ska starta ett bussbolag och anordna paketresor till Berlin är hans vänner därav lite motvilliga.

Allt eftersom deras företag Svenssons buss kommer igång sätts en rad av händelser i rullning som kommer att skaka om killarnas liv rejält. Vem är hon egentligen, den enda flickan som någonsin tackat nej till en träff med Samuel? Ska Freddie någonsin fatta mod att bjuda ut den danska receptionisten som han är övertygad om är hans livs kärlek? Och är Joakims vänskap med ingenjörsstudenten Daniel verkligen vad den utger sig för att vara?

Och den största frågan av allt – kommer det nystartade resebolaget splittra trion eller blir det den framgångssaga Samuel drömmer om?

”75 mil till Berlin” är en underhållande roman skriven med glimten i ögat. Men det är också en berättelse om relationer, vänskap och kärlek samt vikten av att kämpa för sin dröm.

Läs mer om Jenny Hanssons utgivningar här.