Svenssons buss

Svenssons buss

Välkommen till Svenssons Buss

Inom kort startar vi resor till Berlin, möjligheternas stad … Vi utlovar ett fantastiskt utflyktsprogram som Samuel med sina expertkunskaper skräddarsytt för er! Läs mer här!

/Samuel/Freddie/Joakim/

PS. Nu kan du också hitta oss på Instagram: Klicka här! Det finns också några finfina länkar att botanisera bland här hos midgardsormen.nu, där kan du bland annat se Freddies recept på punschkaka och testa vem av oss som du är mest lik.

NYHET! Finn kärleken med Svenssons buss! Läs mer om våra Alla hjärtansresor längre ner.

Om Svenssons buss
Om Svenssons buss

Klicka HÄR för att läsa mer om vilka vi är!

Om Svenssons buss

Klicka HÄR för att läsa mer om vår bussresa till Berlin!

Alla hjärtansresor

Finn kärleken med Svenssons buss! Sedan tidigare kör vi dejtingresor till Paris, men nu lanserar vi tre nya resmål!

Välj mellan: Brygge, Venedig och Köpenhamn! Speeddejting och utflykter ingår!

paris
Brygge
venedig
köpenhamn
75 mil till Berlin

75 MIL TILL BERLIN, första delen i trilogin om Svenssons buss.
Finns där ljudböcker och e-böcker finns. Bland annat på:
75 mil till Berlin på Storytel, klicka härBookbeat, klicka härNextory, klicka här.
75 mil till Berlin på Bokus, klicka här.

Samuel och hans barndomsvänner Joakim och Freddie bor av en ren slump i Berlin. Joakim vill egentligen återvända till Göteborg och jobbet som matematiker, medan Freddie drömmer om att komma in på en musikalutbildning i London. När Samuel kommer på idén att de ska starta ett bussbolag och anordna paketresor till Berlin är hans vänner därav lite motvilliga.

Allt eftersom deras företag Svenssons buss kommer igång sätts en rad av händelser i rullning som kommer att skaka om killarnas liv rejält. Vem är hon egentligen, den enda flickan som någonsin tackat nej till en träff med Samuel? Ska Freddie någonsin fatta mod att bjuda ut den danska receptionisten som han är övertygad om är hans livs kärlek? Och är Joakims vänskap med ingenjörsstudenten Daniel verkligen vad den utger sig för att vara?

Och den största frågan av allt – kommer det nystartade resebolaget splittra trion eller blir det den framgångssaga Samuel drömmer om?

”75 mil till Berlin” är en underhållande roman skriven med glimten i ögat. Men det är också en berättelse om relationer, vänskap och kärlek samt vikten av att kämpa för sin dröm.

Läs mer om Jenny Hanssons utgivningar här.

Förälskad i Berlin

FÖRÄLSKAD I BERLIN. Andra delen i trilogin om Svenssons buss. Finns där ljudböcker och e-böcker finns. Bland annat på Storytel, klicka härBookbeat, klicka härNextory, klicka här.
Titeln finns här på Adlibris och här på Bokus.

Barndomsvännerna Samuel, Freddie och Joakim bor i Berlin, varifrån de också driver reseföretaget Svenssons buss. Bolaget står inför ny expansion inför den kommande Alla hjärtans dag – resor med dejtingtema. Åtminstone på papperet. Frågan är om Samuel ska hinna få rätsida på allt i tid. I bakgrunden tisslas det om strejk i lokaltrafiken, men inte ska väl det påverka den privata resebranschen?
När deras gemensamma vän Christians ex-fru hävdar att Samuel är pappa till hennes yngsta barn ställs allt på ända, för hur ska han kunna berätta om sitt tidigare sorglösa leverne för flickvännen Gabi?

Freddie och hustrun Anne bor i förorten tillsammans med dottern Nina och trots en något stormig vardag med sömnlösa nätter och vardagspussel som ska lösas är familjen lycklig. Åtminstone tills Anne vill ha fler barn.

Och för Joakim och Daniel verkar världen stanna upp varje gång de rör vid varandra – men inte alltid på ett bra sätt. Inte ens föräldrarna verkar kunna förstå att han numera delar sitt liv med en man, och Joakim är rädd att hans egna rädslor ska leda till att han förlorar sin stora kärlek.

”Förälskad i Berlin” är en feelgood-roman skriven med glimten i ögat. Men det är också en berättelse om relationer, vänskap, kärlek och vikten av att kämpa tillsammans.

Läs mer om Jenny Hanssons utgivningar här.