Trubbel i paradiset i tryckt format

Kulturmarknad 2023 Vänersborgs bibliotek

Den 28 oktober kl 10:00-14:00 är det oktobermarknad i Vänersborg! Det bästa är dock att även biblioteket i Vänersborg bidrar med en fantastisk kulturmarknad där jag kommer att delta tillsammans med andra lokala författare! Du hittar kulturmarknaden i Gröna salen!

Kika förbi och säg hej! Om du vill kan du även lämna biblioteket med ett eget signerat exemplar av Mytomanen på Madeira eller Bröllopskaos på Korfu.

Hör redan av dig redan nu om du vill förboka ett exemplar så lägger jag undan! (Det gäller så klart även om du vill att jag skickar dig ett ex)

Trubbel i paradiset på Kulturmarknad 2023 Vänersborgs bibliotek

Båda delarna i Trubbel i paradiset (läs mer om böckerna nedan) finns digitalt och som tryckta exemplar.

Pris för en bok: 169 kr
Priset för båda böckerna: 325 kr

Förboka gärna ett exemplar redan nu! Hör av dig innan 1 oktober till mig på PM på sociala medier eller mejla mig på jenny.violet.hansson@gmail.com (du kan också fylla i det här kontaktformuläret)

Jag skickar gärna böckerna mot porto om intresse finns, hör bara av dig! Nedan finns också en länk till BoD:s webbshop där du kan hitta böckerna! Men den finns också i nätbokhandlarna.

Coverreveal Mytomanen på Madeira tryckt format

Rasmus är stjärnsäljare på resebyrå och livet leker. Men när flickvännen börjar längta efter villa, Volvo och vovve känns det plötsligt som en lysande idé att söka jobb som reseledare tillsammans med bäste vännen Patrik. Rasmus är flygrädd och har aldrig rest längre än till Nordnorge, så han och Patrik förbättrar varandras ansökningar med fantasifulla lögner.

Till sin stora lycka får de jobb på Madeira men väl på plats har de nya arbetskamraterna hört talas om deras fantastiska meriter och de två vännerna får fullt upp med att upprätthålla fasaden. När Rasmus inleder en relation med den norska kollegan Leah är kaoset ett faktum.

Bröllopskaos på Korfu Jenny Hansson

Rasmus har sadlat om från reseledare till att hjälpa gatuhundar på olika charterorter, men företaget står på ruinens brant efter en börskrasch. Precis i rättan tid hör en okänd gåvogivare av sig som Rasmus bjuder in till en träff på hundcentret på Korfu, dit Rasmus själv ska åka för att planera bäste vännen Patriks bröllop.

Väl på plats visar det sig att förhållandena på hundcentret är under all kritik och bröllopsförberedelserna går åt pipan. Som om inte det vore nog dyker gåvogivaren upp inkognito för att spionera och trots att Patrik vill planera själv skickar den blivande frun ner sin kusin som är bröllopsplanerare. Kaoset är ett faktum.

Läser/lyssnar du hellre digitalt?

Bröllopskaos på Korfu

Mytomanen på Madeira som ljudbok hittar du på Storytel, (klicka här), Bookbeat (klicka här). E-boken finns även på Nextory (klicka här dock ej ljud).

Bröllopskaos på Korfu finns här på Storytel och här på Bookbeat.

(Följ mig gärna och bokmärk hela serien!)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *