Författarbesök distans (fysisk träff går att ordna i vissa kommuner)

Författarbesök distans Självklart vill jag besöka er för ett författarbesök oavsett om ni är en skola eller ett privat arrangemang!

Det finns få saker jag brinner så mycket för som att inspirera andra människor att vilja skriva! Jag delar alltså gärna med mig av min kunskap om skrivprocessen  genom ett författarbesök hos er.

författarbesök distans

Vad är ett författarbesök distans? Ett författarbesök innebär att jag berättar om min vardag som författare, det vill säga hur jag samlar inspiration och strukturerar upp mitt skrivande. Jag berättar alltså om hur en bok blir till, från idé till färdig bok. Eftersom jag själv debuterar med en ljudbok kommer jag också berätta om hur den digitala världen påverkat bokbranschen. Själv blir jag utgiven på ett traditionellt förlag, men det finns även möjlighet att enkelt själv trycka sin bok i dag.

Ett författarbesök kombineras med fördel med en författarverkstad där de närvarande själva får prova på att skriva under lättsamma former.

Jag är utbildad (och verksam som) lärare, så jag är van att hålla föreläsningspass och genomföra övningar med både ungdoms- och vuxenpublik.

För vilka åldrar passar mina författarbesök distans?  Jag skriver främst böcker inom feelgoodgenren. Min första roman MYTOMANEN PÅ MADEIRA utkommer under våren 2022 som ljudbok (läs mer här). Böckerna passar även för unga vuxna då de är lättsamma till sin natur. Jag rekommenderar att eleverna går i årskurs 7-9 eller på gymnasiet för att ha fullt utbyte av besöket. Vuxen publik är naturligtvis också alltid välkommen!

Hur går författarbesöket till rent praktiskt? Antingen besöker jag er på plats i klassrummet eller så dyker jag upp på distans! Jag bor i Vänersborg, så normalt sett kan jag ta mig runt i Västra Götalands län ganska obehindrat. Annars syns vi på distans, både föreläsning och övningar lämpar sig väl även framför skärmen. Det går bra att boka till författarverkstad, det vill säga skrivarövningar med gruppen!

Vad kostar författarbesök distans? Prislistan beror bland annat på om ni vill boka till författarverkstad. Som en grund utgår jag ifrån arvoden som rekommenderas av Författarförbundet och Författarcentrum (läs mer om arvoden hos Författarcentrum genom att klicka här). Hör av er för offert!

Veta mer om mig? Ni kan läsa mer om mig här.

På min lektörshemsida bloggar jag om skrivande: www.midgardsormen.nu Kika gärna in!