Vinn Sommarskuggor

Vinn Sommarskuggor – signerat exemplar!

Nu är Sommarskuggor äntligen här i tryckt form (i det härliga formatet storpocket) och i dagens tävling på Instagram lottar jag ut ett exemplar. Därför kallar jag helt enkelt dagens inlägg för Vinn sommarskuggor! Självklart är exemplaret även signerat!

Nedan delger jag lite mer info om novellantologin. Botanisera gärna och läs mer om tävlingen.

Mer om Sommarskuggor

Coverreveal sommarskuggor 2023

I en sommarnatt fylld med magi och övernaturliga väsen går ingen säker.

Min mun slits upp, rivande luft tvingas in i mitt svalg, ner i lungorna. De expanderar och expanderar, jag fylls till brädden. Omkring mig sitter kvinnorna kvar med sina öppna händer mot mig och Ylva har säckat ihop en aning. Hennes ögon är stängda nu, men innerligheten är kvar i hennes ansikte.
   ”Var inte rädd, syster.”

I Sommarskuggor möter du 25 författare som tolkar magin i sommaren och de själar som härskar under sommarens heta månader.

Sommarskuggor hittar du bland annat på Bokus, klicka här.

Stigfinnaren i Sommarskuggor 2023

Mitt bidrag STIGFINNAREN handlar om Ofelia som fastlåst i ett kärlekslöst äktenskap drömmer om ett annat liv än det på gården. En dag träffar hon den tilldragande och mystiske Stigfinn ute i skogen, det blir ett möte som kommer att förändra hennes liv för alltid …

Coverreveal sommarskuggor 2023

Vinn Sommarskuggor - såhär gör du

Gå in på Instagram och leta upp mig där, jag heter @jennyviolahansson (eller så klickar du här). Följ instruktionerna från dagens inlägg (9/8) – jag anger dem också nedan men tävlingssvar måste alltså lämnas på Instagram för att jag ska kunna ha med dem i utlottningen. Lätt som en plätt!

1. Följ mig. Gärna även efter att tävlingen är klar så klart, blir lite tråkigt annars.

2. Tagga två kompisar du tror kan vara intresserade i en kommentar (det är så jag vet att du är med i utlottningen). Du får gärna tävla mer än en gång och ökar då chansen att vinna, men för varje gång ska du tagga två NYA vänner.

3. Gilla gärna.

4. En extra ”lott” om du delar i stories. Men glöm inte tagga mig så jag kan se det och notera i så fall.

Tävlingen avslutas vid midnatt tisdag den 15 september. Notera att tävlingen är privat och att Instagram inte står bakom den. 

Sommarskuggor 2023 – Länkar

Kolla gärna in min pågående och tidigare utgivning här: jennyhansson.se/bocker

Förlaget som ger ut antologin Sommarskuggor 2023 heter NOHIDING förlag och har sedan tidigare flera trevliga utgivna antologier (förutom övrig utgivning i form av fantastik, hela sortimentet är väl värt att spana in). Besök gärna NOHIDINGs hemsida här.

Övrig aktuell utgivning

Mytomanen på Madeira

Debutromanen ”Mytomanen på Madeira”, del 1 i ”Trubbel i paradiset” finns där ljudböcker och e-böcker finns. Bland annat på:

Mytomanen på Madeira på Storytel, klicka här.
Mytomanen på Madeira på Bookbeat, klicka här.
Mytomanen på Madeira på Bokus, klicka här.

KOMMER SNART I ALLA FORMAT!

Bröllopskaos på Korfu

”Bröllopskaos på Korfu” är den fristående uppföljaren till ”Mytomanen på Madeira” och del 2 i serien ”Trubbel i paradiset”.

Bokmärk redan nu i ljudbokstjänsterna! Du hittar boken här på Storytel och här på Bookbeat (bokmärk gärna hela serien). Du kan också bevaka titeln på Adlibris, klicka här.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *