Coverreveal sommarskuggor 2023

Release Sommarskuggor 2023

För tredje gången hamnar jag nu med i en novellantologin från härliga NOHIDING Förlag. Nu är Sommarskuggor äntligen här i tryckt form (i det härliga formatet storpocket)!

Nedan delger jag lite mer info om novellantologin. Botanisera gärna och läs nedan hur då får tag på ett signerat ex!

Mer om Sommarskuggor

Coverreveal sommarskuggor 2023

I en sommarnatt fylld med magi och övernaturliga väsen går ingen säker.

Min mun slits upp, rivande luft tvingas in i mitt svalg, ner i lungorna. De expanderar och expanderar, jag fylls till brädden. Omkring mig sitter kvinnorna kvar med sina öppna händer mot mig och Ylva har säckat ihop en aning. Hennes ögon är stängda nu, men innerligheten är kvar i hennes ansikte.
   ”Var inte rädd, syster.”

I Sommarskuggor möter du 25 författare som tolkar magin i sommaren och de själar som härskar under sommarens heta månader.

Sommarskuggor hittar du bland annat på Bokus, klicka här.

Stigfinnaren i Sommarskuggor 2023

Mitt bidrag STIGFINNAREN handlar om Ofelia som fastlåst i ett kärlekslöst äktenskap drömmer om ett annat liv än det på gården. En dag träffar hon den tilldragande och mystiske Stigfinn ute i skogen, det blir ett möte som kommer att förändra hennes liv för alltid …

Release Sommarskuggor 2023

Beställa signerat ex?

Jag har några exemplar som jag kan signera! Först till kvarn!

Novellantologin kostar 159 kr exklusive frakt (avhämtning i Vänersborg) alt. 229 kr inklusive inrikesfrakt. Du beställer ett exemplar genom att mejla mig via det här kontaktformuläret eller genom att skicka ett DM till mig via sociala medier.

Sommarskuggor 2023 – Länkar

Kolla gärna in min pågående och tidigare utgivning här: jennyhansson.se/bocker

Förlaget som ger ut antologin Sommarskuggor 2023 heter NOHIDING förlag och har sedan tidigare flera trevliga utgivna antologier (förutom övrig utgivning i form av fantastik, hela sortimentet är väl värt att spana in). Besök gärna NOHIDINGs hemsida här.

Övrig aktuell utgivning

Mytomanen på Madeira

Debutromanen ”Mytomanen på Madeira”, del 1 i ”Trubbel i paradiset” finns där ljudböcker och e-böcker finns. Bland annat på:

Mytomanen på Madeira på Storytel, klicka här.
Mytomanen på Madeira på Bookbeat, klicka här.
Mytomanen på Madeira på Bokus, klicka här.

KOMMER SNART I ALLA FORMAT!

Bröllopskaos på Korfu

”Bröllopskaos på Korfu” är den fristående uppföljaren till ”Mytomanen på Madeira” och del 2 i serien ”Trubbel i paradiset”.

Bokmärk redan nu i ljudbokstjänsterna! Du hittar boken här på Storytel och här på Bookbeat (bokmärk gärna hela serien). Du kan också bevaka titeln på Adlibris, klicka här.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *