Medlemsskap i Sveriges Författarförbund

Medlemsskap i Sveriges Författarförbund

Medlemsskap i Sveriges Författarförbund

I dag kom beskedet att jag blivit beviljas medlemsskap i Sveriges Författarförbund. Efter att ha skickat in två verk för bedömning (både i text och ljud) så kom beskedet att jag nu är godkänd och invald! Vilken märklig känsla, att just lilla jag, som skriver för att jag har så otroligt roligt (och för att jag helt enkelt inte kan sluta) plötsligt kan kalla mig författare på riktigt.

Men det känns fortfarande inte på riktigt. Absurt och overkligt. Men nåväl. Ytterligare ett mål på min lista har uppnåtts!

Från Madeira till Berlin

Jag debuterade sommaren 2022 med ljudboken Mytomanen på Madeira. Eminent inläsning gjordes då av Fredde Granberg (det är som ni kanske förstår inte högkvalitativ nobelpristagarlitteratur jag skriver, snarare lite mer humoristisk feelgood). Hösten 2022 kom min andra bok, den första i trilogin om Svenssons buss. Läs gärna mer om böckerna längre ner (och alla mina utgivna verk kan du läsa mer om på fliken ”böcker” eller genom att klicka här). Även Mytomanen på Madeira får en uppföljare under 2023.

Berlinresa Svenssons buss

Följ mig gärna på sociala medier!
Jag är mest aktiv på Instagram, men har även Facebook och Linkedin.
Jenny Hansson på Facebook.
Midgårdsormen på Facebook.
@jennyviolahansson på Instagram.
Jenny Hansson på Linkedin.
Men det bästa av allt sparar jag till sist, självklart ska ni följa även Svenssons buss äventyr på Instagram! Du hittar deras konto genom att klicka här!

Mytomanen på Madeira

Finns där ljud- och e-böcker böcker finns. Den finns bl.a. på Storytel, (klicka här), eller på Bookbeat (klicka här).
Serien Trubbel i paradiset hittar du här på Storytel och Bookbeat. (klicka på respektive ljudtjänst)

75 mil till Berlin

Finns där ljudböcker och e-böcker finns. Bland annat på:
75 mil till Berlin på Storytel, klicka härBookbeat, klicka härNextory, klicka här.
75 mil till Berlin på Bokus, klicka här.
Serien Svenssons buss hittar du här på StorytelBookbeat och Nextory. (Klicka på respektive ljudtjänst)

Självklart ska ni följa Svenssons buss äventyr på Instagram! Du hittar deras konto genom att klicka här

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *