Bröllopskaos på Korfu

Coverreveal Bröllopskaos på Korfu

Bröllopskaos på Korfu

Varför inte börja dagen med nåt riktigt kul – coverreveal Bröllopskaos på Korfu? Den fristående fortsättningen på Mytomanen på Madeira finns nu sökbar på ljudbokstjänsterna! Så nu är det väl hög tid att göra en formell coverreveal även på hemsidan och på sociala medier. Inläsare blir även denna gång fantastiska Fredde Granberg. Jag menar, kan man vara annat än nöjd att Rasmus återigen får porträtteras av denna röst?

Preliminärt släppdatum 28 augusti 2023 – så boka in ett par hörlurar tills dess! (Och se till att lyssna på Mytomanen på Madeira innan dess, inte för att det är ett tvång då böckerna är fristående – men ojoj så mycket roligare det blir!)

Mer om Bröllopskaos på Korfu

Bröllopskaos på Korfu är andra delen i serien Trubbel i paradiset och handlar om Rasmus och bäste vännen Patriks galna äventyr på spännande orter utomlands. Den här gången styr de kosan till Korfu!

Baksidestext:
Rasmus har sadlat om från reseledare till att hjälpa gatuhundar på olika charterorter, men företaget står på ruinens brant efter en börskrasch. Precis i rättan tid hör en okänd gåvogivare av sig som Rasmus bjuder in till en träff på hundcentret på Korfu, dit Rasmus själv ska åka för att planera bäste vännen Patriks bröllop.
Väl på plats visar det sig att förhållandena på hundcentret är under all kritik och bröllopsförberedelserna går åt pipan. Som om inte det vore nog dyker gåvogivaren upp inkognito för att spionera och trots att Patrik vill planera själv skickar den blivande frun ner sin kusin som är bröllopsplanerare. Kaoset är ett faktum.

Trubbel i paradiset

Här hittar du Bröllopskaos på Korfu (och mer om mig)

Romanen är som sagt sökbar på ljudbokstjänsterna, in och bokmärk redan nu!
På Storytel hittar du den här.
På Bookbeat hittar du den här.
Du kan också bevaka titeln på Adlibris, klicka här.

Kika gärna in på min författarsida och läs mer om mina tidigare (och kommande) utgivna verk här.

Huvudkaraktären Rasmus dyker upp som exempel lite då och då i mina blogginlägg, i inlägg nummer två i följetongen om karaktärer berättar jag mer om hur han kom till, du hittar inlägget här.

Mytomanen på Madeira

Debutromanen Mytomanen på Madeira, del 1 i ”Trubbel i paradiset” finns där ljudböcker och e-böcker finns. Bland annat på:

Mytomanen på Madeira på Storytel, klicka här.
Mytomanen på Madeira på Bookbeat, klicka här.
Mytomanen på Madeira på Bokus, klicka här.

Mer om Mytomanen på Madeira
Rasmus är stjärnsäljare på resebyrå och livet leker. Men när flickvännen börjar längta efter villa, Volvo och vovve känns det plötsligt som en lysande idé att söka jobb som reseledare tillsammans med bäste vännen Patrik. Rasmus är flygrädd och har aldrig rest längre än till Nordnorge, så han och Patrik förbättrar varandras ansökningar med fantasifulla lögner. Till sin stora lycka får de jobb på Madeira men väl på plats har de nya arbetskamraterna hört talas om deras fantastiska meriter och de två vännerna får fullt upp med att upprätthålla fasaden. När Rasmus inleder en relation med den norska kollegan Leah är kaoset ett faktum.

Jag har skrivit ett bakom kulisserna inlägg till boken, läs gärna mer på min skrivblogg, du hittar inlägget här.

OCKSÅ UTE NU!

75 mil till Berlin

75 mil till Berlin, del 1 i Svenssons buss, finns där ljudböcker och e-böcker finns. Bland annat på:
75 mil till Berlin på Storytel, klicka härBookbeat, klicka härNextory, klicka här.
75 mil till Berlin på Bokus, klicka här.

Serien Svenssons buss hittar du här på StorytelBookbeat och Nextory. (Klicka på respektive ljudtjänst)

Självklart ska ni följa även Svenssons buss äventyr på Instagram! Du hittar deras konto genom att klicka här

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *