Berlinresa 6 dagar lö-tors

Berlinresa Svenssons buss

Res med Svenssons buss på Berlinresa!

Svenssons buss är en ny researrangör på den svenska bussmarknaden, men våra kunskaper kring Berlin är inte nya! Häng med oss på en fantastisk Berlinresa! Med våra expertkunskaper kring stan har vi ordnat ett fantastiskt dagsprogram med fina tillvalsutflykter. Mer om vilka vi är kan ni läsa om på den här sidan.

Och du – självklart stannar vi i gränshandelsbutiken så att du kan inhandla det livsnödvändiga i livet.

Avgångar varannan vecka! Anmäl gärna intresse redan nu för våra jul- och nyårsresor då vi också firar tillsammans med fint julbord och lyxig nyårssupé.

svenssons buss

Dagsschema Berlinresa, Svenssons buss:
Lö: Vi lämnar Göteborg kl 07:00 och stannar på några utvalda orter längs västkusten (kolla vår tidtabell). Vi åker färjan Helsingborg-Helsingör och senare Geser-Rostock. Berlin når vi ca 19:30. Häng gärna med på välkomstmiddagen och den guidade turen i bussen bland Berlins upplysta sevärdheter! Dagestapp om ca 75 mil.

Sö-Ti: Häng med på en utflykt eller upplev Berlin på egen hand.

Tors: Efter frukost beger vi oss åter hem mot svenska gränsen. Åter i Göteborg runt 21-tiden.

Svenssons buss innehar en av de finaste och bekvämaste bussarna på marknaden. Bussen på bilden är dock inte den vi kör turerna i.

Hotell

Svenssons Berlinresa bjuder självklart även på en härlig hotellvistelse! Hotellet är fyrstjärnigt och centralt beläget i närheten av Kürfurstendamms shoppingkvarter. Här finns fantastisk frukostbuffé och en takterrass med panoramautsikt.

Utflyktsschema Svenssons buss

Lördag: Välkomstmiddag. Berlin by night – guidad stadsrundtur med bussen.

Söndag: Musikalkväll. Vi äter middag och ser Dirty Dancing tillsammans.

Måndag: Båttur på Spree.

Tisdag: Museitur. Läs mer nedan.

Onsdag: Avskedsmiddag

Museitur med Svenssons buss
Häng med Samuel på en guidad tur bland någon av Berlins sevärdheter. Deltagarna väljer tillsammans två attraktioner att besöka. Ni kommer bland annat att kunna välja bland: DDR-museet, Dolda skrymslen i domkyrkan, Checkpoint Charlie (Murmuseet), Egyptiska museet, med flera…

6 OKTOBER SLÄPPS ROMANEN SOM HANDLAR OM OSS. MISSA DEN INTE! FINNS I EN STRÖMNINGSTJÄNST NÄRA DIG ELLER I VALFRI NÄTBOKHANDEL FÖR NEDLADDNING!

75 mil till Berlin

75 MIL TILL BERLIN, första delen i trilogin om Svenssons buss.
Release: 6 oktober 2022, ges ut av Saga Egmont som ljudbok och e-bok.
Finns att bokmärka på bl.a. Storytel (klicka här).

Samuel och hans barndomsvänner Joakim och Freddie bor av en ren slump i Berlin. Joakim vill egentligen återvända till Göteborg och jobbet som matematiker, medan Freddie drömmer om att komma in på en musikalutbildning i London. När Samuel kommer på idén att de ska starta ett bussbolag och anordna paketresor till Berlin är hans vänner därav lite motvilliga.

Allt eftersom deras företag Svenssons buss kommer igång sätts en rad av händelser i rullning som kommer att skaka om killarnas liv rejält. Vem är hon egentligen, den enda flickan som någonsin tackat nej till en träff med Samuel? Ska Freddie någonsin fatta mod att bjuda ut den danska receptionisten som han är övertygad om är hans livs kärlek? Och är Joakims vänskap med ingenjörsstudenten Daniel verkligen vad den utger sig för att vara?

Och den största frågan av allt – kommer det nystartade resebolaget splittra trion eller blir det den framgångssaga Samuel drömmer om?

”75 mil till Berlin” är en underhållande roman skriven med glimten i ögat. Men det är också en berättelse om relationer, vänskap och kärlek samt vikten av att kämpa för sin dröm.

Läs mer om Jenny Hanssons utgivningar här.