Om Svenssons buss

Om Svenssons buss

Historien om Svensson buss

Svenssons buss är ett nytt företag på den svenska bussmarknaden. Vi räknar med att ge er en oförglömlig resa till Berlin! Vi som ligger bakom Svenssons heter Samuel, Joakim och Freddie. Du kan läsa mer om oss nedan!

Vill du läsa mer om våra bussresor till Berlin? Dagsschema och utlyktsprogram finns på den här sidan.

Samuel om svenssons buss

Samuel
Jag brinner för att göra just din Berlinresa till en oförglömlig upplevelse! Sedan barnsben har jag haft ett stort intresse för historia och ett område som jag känner lite extra för är kalla kriget. Med mig får du en härlig tur på museerna eller stadsrundturen! Det jag inte vet om Berlin är helt enkelt inte värt att veta …

Som Svenssons självutnämnde vd är det jag som planerar och skräddarsyr utflyktsprogram. Tillsammans med Freddie kör jag buss och håller i trådarna på plats.

Här hittar du mig: Kanske ses vi på någon av nattklubbarna i stan?

Kuriosa: Röker pipa när andan faller på och samlar på gamla rökdon.

Freddie om svenssons buss

Freddie
Jag brinner lite extra för musikalkvällen och följer med er på en fantastisk middag ihop med en lika härlig föreställning! Det går inte att se Dirty Dancing för många gånger.

Tillsammans med Samuel kör jag buss och håller i trådarna på plats.

Här hittar du mig: Kanske ses vi på någon av mina springturer i Tiergarten?

Kuriosa: Spelar gärna gitarr.

Freddie om svenssons buss
Joakim om svenssons buss

Joakim
När jag inte arbetar på mitt ordinarie arbete som lektor i matematik finns jag ibland bakom kulisserna och sköter hemsidan och bokningssystemet.

Här hittar du mig: Har du otur råkar det bli jag som svarar i Svenssons bokningstelefon.

Kuriosa: Nej.

6 OKTOBER SLÄPPS ROMANEN SOM HANDLAR OM OSS. MISSA DEN INTE! FINNS I EN STRÖMNINGSTJÄNST NÄRA DIG ELLER I VALFRI NÄTBOKHANDEL FÖR NEDLADDNING!

75 mil till Berlin

75 MIL TILL BERLIN, första delen i trilogin om Svenssons buss.
Release: 6 oktober 2022, ges ut av Saga Egmont som ljudbok och e-bok.
Finns att bokmärka på bl.a. Storytel (klicka här).

Samuel och hans barndomsvänner Joakim och Freddie bor av en ren slump i Berlin. Joakim vill egentligen återvända till Göteborg och jobbet som matematiker, medan Freddie drömmer om att komma in på en musikalutbildning i London. När Samuel kommer på idén att de ska starta ett bussbolag och anordna paketresor till Berlin är hans vänner därav lite motvilliga.

Allt eftersom deras företag Svenssons buss kommer igång sätts en rad av händelser i rullning som kommer att skaka om killarnas liv rejält. Vem är hon egentligen, den enda flickan som någonsin tackat nej till en träff med Samuel? Ska Freddie någonsin fatta mod att bjuda ut den danska receptionisten som han är övertygad om är hans livs kärlek? Och är Joakims vänskap med ingenjörsstudenten Daniel verkligen vad den utger sig för att vara?

Och den största frågan av allt – kommer det nystartade resebolaget splittra trion eller blir det den framgångssaga Samuel drömmer om?

”75 mil till Berlin” är en underhållande roman skriven med glimten i ögat. Men det är också en berättelse om relationer, vänskap och kärlek samt vikten av att kämpa för sin dröm.

Läs mer om Jenny Hanssons utgivningar här.