Blankt vatten Jenny Hansson

Coverreveal Blankt vatten

Dags för ny coverreveal! Blankt vatten är den andra av novellerna som förlaget Belvida Bell har antagit och som kommer att släppas under våren.

Blankt vatten som e-novell

Från feelgood till futuristisk spänning! Kalla kårar, spänning och hemlighetsfulla vatten utlovas!

I en inte allt för avlägsen framtid är vatten en begränsad resurs och i närheten av storstaden finns Sjön. Några mystiska drunkningar avskrivs som olyckor, men eftersom det första spadtaget snart ska tas för ett nytt bostadsområde med sjönära läge kopplas polismyndigheten ändå in. Sam och hans kollega Daniel tar sig an uppdraget, något som Sam tycker är slöseri med tid. Ändå är det något som skaver och snart är de intrasslade i något som kan vara en mordutredning. Är alltihop ett resultat av slumpen, eller finns det något verkligt farligt där ute?

Novellen är på väg ut i e-boksformatet överallt där sådana är tillgängliga. Det kommer ett release-inlägg så småningom när alla länkar finns!

Och har du ännu inte införskaffat en läsplatta så bara gört! (Men noveller går så klart fint att avnjuta även framför annan valfri skärm)

Blankt vatten Jenny Hansson

Fantastiska Snezana Lindskog har illustrerat omslaget. Visst är det bedårande, rysligt snyggt?

Coverreveal Blankt vatten - länkar

Jenny Hanssons tidigare utgivning hittar du systerhemsidan Midgårdsormen, besök den gärna här: jennyhansson.se/bocker (här hittar du också mer info om författarens lektörsverksamhet)

Förlaget Belvida Bell har sedan tidigare flera trevliga utgivna romaner och noveller inom både fantasy- och romance/erotikgenren (förutom övrig utgivning i form av fantastik, hela sortimentet är väl värt att spana in). Besök gärna förlagets hemsida här.

KOMMANDE!
Du har väl inte missat ny feelgoodrelease i maj?

Perfekta schackrutor och uppskruvade raggartoner

Release 14 maj
Romanen är sökbar på ljudbokstjänsterna redan nu så in och bokmärk!
På Storytel hittar du den här.
På Bookbeat hittar du den här.
Du kan också bevaka titeln på Adlibris, klicka här.

ELLER SERIEN TRUBBEL I PARADISET?

Mytomanen på Madeira

Debutromanen Mytomanen på Madeira, del 1 i ”Trubbel i paradiset” finns där ljudböcker och e-böcker finns. Bland annat på:

Mytomanen på Madeira på Storytel, klicka här.
Mytomanen på Madeira på Bookbeat, klicka här.
Mytomanen på Madeira på Bokus, klicka här.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *