Coverreveal marcos brud

Coverreveal Marcos brud

Fredag och dags för ny coverreveal! Marcos brud är den första av novellerna som förlaget Belvida Bell har antagit och som kommer att släppas under våren.

Marcos brud

Från feelgood till skräck! Blodfyllda nätter, vampyrer, vampyrjägare och ledarvampyrens förtrollande brudar utlovas!

I vampyrsamhället styr härskaren Marco med järnhand. Valerie är en av hans tre brudar, en mörkrets drottning. Trots att hon har hög status bland de andra vampyrerna så drömmer hon om en annan värld, ett liv där hon inte längre behöver behandlas som en ägodel. När vampyrjägaren Didrik dödar en av brudarna så utkräver Marco hämnd genom att utse hans syster till ny brud. Valerie, som inte vill se en ny kvinna invigas till brud, smider planer för att besegra honom bakom hans rygg, men vem kan hon egentligen lita på?

Novellen är på väg ut i e-boksformatet överallt där sådana är tillgängliga, så håll utkik! Just nu finns den bara tillgänglig på Bokus (klicka här), men den är på gång på andra ställen också! Det kommer ett release-inlägg så småningom när alla länkar finns! Och har du ännu inte införskaffat en läsplatta så bara gört! (Men noveller går så klart fint att avnjuta även framför annan valfri skärm)

Coverreveal marcos brud

Fantastiska Snezana Lindskog har illustrerat omslaget. Visst är det bedårande, rysligt snyggt?

Coverreveal Marcos brud - länkar

Jenny Hanssons tidigare utgivning hittar du systerhemsidan Midgårdsormen, besök den gärna här: jennyhansson.se/bocker (här hittar du också mer info om författarens lektörsverksamhet)

Förlaget Belvida Bell har sedan tidigare flera trevliga utgivna romaner och noveller inom både fantasy- och romance/erotikgenren (förutom övrig utgivning i form av fantastik, hela sortimentet är väl värt att spana in). Besök gärna förlagets hemsida här.

DU HAR VÄL INTE MISSAT SERIEN OM SVENSSONS BUSS?

75 mil till Berlin

75 mil till Berlin, del 1 i Svenssons buss, finns där ljudböcker och e-böcker finns. Bland annat på:
75 mil till Berlin på Storytel, klicka härBookbeat, klicka härNextory, klicka här.
75 mil till Berlin på Bokus, klicka här.

ELLER SERIEN TRUBBEL I PARADISET?

Mytomanen på Madeira

Debutromanen Mytomanen på Madeira, del 1 i ”Trubbel i paradiset” finns där ljudböcker och e-böcker finns. Bland annat på:

Mytomanen på Madeira på Storytel, klicka här.
Mytomanen på Madeira på Bookbeat, klicka här.
Mytomanen på Madeira på Bokus, klicka här.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *