Gåvan novellantologi Belvida Bell

Release Gåvan novellantologi

I måndags hade novellantologin Gåvan – 7 noveller releasedag. I novelltävlingen ”Gåvan”sökte förlaget Belvida Bell: ”Novellen ska ha en historisk anda och innefatta romantik, spänning, passion, erotik och en härlig dos av feelgood” och naturligtvis även på något sätt tolka temat ”Gåvan.”

I novellsamlingen bidrar jag med hela två noveller!

"Eldflugan" och "Plikten framför allt"

ELDFLUGAN handlar om slottsvakten Roar som vet att alla häxor är onda, men när han träffar en dödsdömd häxa inlåst i slottets källare börjar han vackla i sin tro.

PLIKTEN FRAMFÖR ALLT ska herrgårdsfröken Ellinor gifta sig med den odräglige, nyrike Valter. Men hur långt är hon beredd att gå för plikten när inte hjärtat är med?

Gåvan novellantologi Belvida Bell

Här hittar du novellsamlingen Gåvan som e-bok

Du hittar Gåvan – 7 noveller på de flesta ställen där e-böcker finns, till exempel på:

Storytel, klicka här.
Bokus, klicka här.
Adlibris, klicka här.

Månadsbudgeten övertrasserad? Fråga gärna om ditt lokala bibliotek kan ta in e-boken, det hjälper jättemycket!

Trubbel i paradiset i tryckt format

Övrig aktuell utgivning

Hittar du här: jennyhansson.se/bocker

Förlaget som ger ut Gåvan novellantologi heter Belvida Bell och har sedan tidigare flera trevliga utgivna romaner och noveller inom både fantasy- och romance/erotikgenren (förutom övrig utgivning i form av fantastik, hela sortimentet är väl värt att spana in). Besök gärna Belvida Bells hemsida här.

PS. Den 28 oktober deltar jag på Kulturmarknaden i Vänersborg. Kontakta mig via formuläret här eller via PM på sociala medier om du vill förboka ett exemplar av MYTOMANEN PÅ MADEIRA och/eller BRÖLLOPSKAOS PÅ KORFU i storpocketformat!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *