Jul igen 2023 NOHIDING Förlag

Medverkan i novellantologi Jul igen 2023

Sedan min första antagna novell till antologi (NOHIDING Förlags sommarantologi Sommarsjälar 2022) har jag fått fem noveller antagna till olika samlingar. Häromdagen fick jag beskedet att min novell Julmiraklet blivit antagen att delta i novellsamlingen Jul igen 2023 som ges ut av NOHIDING Förlag. Det blir mitt andra bidrag till just julantologin av förlaget och min fjärde novell som antas av NOHIDING.

Jul igen 2023 - Julmiraklet

Mitt bidrag heter Julmiraklet och handlar om John som jobbar som nattvakt på en bank. För att få råd med julklappar till familjen har han dragit på sig spelskulder och nu vill det kriminella nätverket han lånat pengar av kräva in skulden. De vill att han hjälper dem råna banken, men när nattvaktskollegan dyker upp så ställs allt på sin spets. Vad är egentligen värt mest? Pengarna eller livet?

Jul igen 2023 julmiraklet

Förbeställ Jul igen 2023 - En perfekt julklapp!

Förboka gärna ett ex av antologin!

Du förbokar enklast genom att fylla i kontaktformuläret på min systerhemsida midgardsormen.nu (du hittar det här, välj Förbokning Jul igen 2023 i ämneslisten). I meddelandet fyller du i hur många ex. du önskar, om du vill ha den signerad av mig och adress om boken ska skickas alt. övrig info.

Antologin kostar 159 kr vid avhämtning i Vänersborg (dvs. utan porto).
Antologin inklusive porto kostar 229 kr.

Jag bekräftar din förbokning och återkommer med betalningsinfo. Observera att förbokningen är bindande. Än är release inte fastslagen och jag har inte fått sista beställningsdatum, men boka så snart som möjligt!

Läs mer om mig och förlaget

Kolla gärna in min pågående och tidigare utgivning här: jennyhansson.se/bocker

Förlaget som ger ut antologin Sommarskuggor 2023 heter NOHIDING förlag och har sedan tidigare flera trevliga utgivna antologier (förutom övrig utgivning i form av fantastik, hela sortimentet är väl värt att spana in). Besök gärna NOHIDINGs hemsida här.

Övrig aktuell utgivning

Trubbel i paradiset i tryckt format

PS. Du har väl inte missat min feelgoodserie Trubbel i paradiset?

Boken finns i både digitala och tryckt format (häftad storpocket). Du hittar all info och länkar på jennyhansson.se/bocker.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *