release för häftad version mytomanen på madeira

Release för häftad version av Mytomanen på Madeira!

Äntligen release för häftad version av Mytomanen på Madeira! Nu går min debutroman att beställa och läsa även för er som föredrar att hålla en tryckt version i handen.

Mytomanen på Madeira är första delen i serien Trubbel i paradiset. Det en underhållande roman på charterresa tillsammans med Rasmus och bäste vännen Patrik! Perfekt sommarläsning med andra ord.

Och du … del 2 i Trubbel i Paradiset, Bröllopskaos på Korfu, kommer som e-bok och tryckt version senare i sommar! I slutet av augusti har ljudboken också release i en tjänst nära dig. Missa inte någon av dem!

Coverreveal Mytomanen på Madeira tryckt format

Rasmus är stjärnsäljare på resebyrå och livet leker. Men när flickvännen börjar längta efter villa, Volvo och vovve känns det plötsligt som en lysande idé att söka jobb som reseledare tillsammans med bäste vännen Patrik.

Rasmus är flygrädd och har aldrig rest längre än till Nordnorge, så han och Patrik förbättrar varandras ansökningar med fantasifulla lögner. Till sin stora lycka får de jobb på Madeira men väl på plats har de nya arbetskamraterna hört talas om deras fantastiska meriter och de två vännerna får fullt upp med att upprätthålla fasaden. När Rasmus inleder en relation med den norska kollegan Leah är kaoset ett faktum.

Var hittar jag Mytomanen på Madeira?

Du hittar den i alla nätbokhandlar. Men fråga gärna i din lokala bokhandel och/eller bibliotek om de kan ta hem boken. Det hjälper massor!

Du hittar den bland annat hos:
Bokus, klicka här.
Adlibris, klicka här.

Bäst pris för dig (169 kr) och bäst royalty (provision) för mig gäller dock om du beställer boken direkt via BOD:s hemsida! Klicka på länken nedan!

Bokrecensioner

”Det har varit spännande, roligt och stundtals spännande att lyssna på denna bok. Fantastisk upplagt och karaktärer som jag direkt fastnat för. Tack @jennyviolahansson för en fantastisk bok!”
– Sanna @sannas_bok (9 juli 2022)

”En rolig, knasig, härlig bok med två goda vänner i värmen på äventyr. Den får 5 av 5 🗡🗡🗡🗡🗡 och jag hoppas läsa mer av denna författare i framtiden. 😊
– Elenor @paltbarn (4 juli 2022)

Trubbel i paradiset som ljudböcker

Mytomanen på Madeira

”Mytomanen på Madeira” finns redan nu där ljudböcker finns. Den finns bl.a. på Storytel, (klicka här), eller på Bookbeat (klicka här).

Jag har skrivit ett bakom kulisserna inlägg till boken, läs gärna mer på min skrivblogg, du hittar inlägget här.

Bröllopskaos på Korfu

Release i augusti 2023!
Romanen är sökbar på ljudbokstjänsterna redan nu så in och bokmärk!
På Storytel hittar du den här.
På Bookbeat hittar du den här.
Du kan också bevaka titeln på Adlibris, klicka här.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *