Coverreveal Mytomanen på Madeira tryckt format

Coverreveal Mytomanen på Madeira tryckt format

 Sedan tidigare finns Mytomanen på Madeira som ljudbok och e-bok, men nyligen släppte jag nyheten att jag väljer att släppa den även via Books On Demand (BOD) i samband med att boken även får en fristående uppföljare i serien Trubbel i paradiset. I dag presenterar jag omslaget till den häftade utgåvan.

Trubbel i paradiset i tryckt format - release

Release för Mytomanen på Madeira blir någon gång i juni och för Bröllopskaos på Korfu i augusti. Jag återkommer när datumen är spikade och vid release.

Trubbel i paradiset som ljudböcker

Mytomanen på Madeira

”Mytomanen på Madeira” finns redan nu där ljudböcker finns. Den finns bl.a. på Storytel, (klicka här), eller på Bookbeat (klicka här).

Jag har skrivit ett bakom kulisserna inlägg till boken, läs gärna mer på min skrivblogg, du hittar inlägget här.

Rasmus är stjärnsäljare på resebyrå och livet leker. Men när flickvännen börjar längta efter villa, Volvo och vovve känns det plötsligt som en lysande idé att söka jobb som reseledare tillsammans med bäste vännen Patrik. Rasmus är flygrädd och har aldrig rest längre än till Nordnorge, så han och Patrik förbättrar varandras ansökningar med fantasifulla lögner. Till sin stora lycka får de jobb på Madeira men väl på plats har de nya arbetskamraterna hört talas om deras fantastiska meriter och de två vännerna får fullt upp med att upprätthålla fasaden. När Rasmus inleder en relation med den norska kollegan Leah är kaoset ett faktum.

Bröllopskaos på Korfu

Bröllopskaos på Korfu har preliminär release som ljudbok i slutet av augusti. Bokmärk redan nu! Du hittar boken här på Storytel och här på Bookbeat (bokmärk gärna hela serien). Du kan också bevaka titeln på Adlibris, klicka här.

Rasmus har sadlat om från reseledare till att hjälpa gatuhundar på olika charterorter, men företaget står på ruinens brant efter en börskrasch. Precis i rättan tid hör en okänd gåvogivare av sig som Rasmus bjuder in till en träff på hundcentret på Korfu, dit Rasmus själv ska åka för att planera bäste vännen Patriks bröllop.

Väl på plats visar det sig att förhållandena på hundcentret är under all kritik och bröllopsförberedelserna går åt pipan. Som om inte det vore nog dyker gåvogivaren upp inkognito för att spionera och trots att Patrik vill planera själv skickar den blivande frun ner sin kusin som är bröllopsplanerare. Kaoset är ett faktum.

Läs gärna mer om mina pågående och kommande utgivningar på jennyhansson.se/bocker.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *