Coverreveal Förälskad i Berlin

Release Förälskad i Berlin

I går var det äntligen dags för release av FÖRÄLSKAD I BERLIN, del 2 i serien om Svenssons buss. Den finns i valfri ljudbokstjänst både som e-bok och ljudbok!

Självklart uppskattar jag om du lämnar ett omdöme i de tjänster som tillåter 🙂 Men mest av allt hoppas jag bara att du får en riktigt underhållande läsupplevelse! Och du – du har väl inte missat del 1 i Svenssons buss?

Mer om Förälskad i Berlin

Coverreveal Förälskad i Berlin

”75 mil till Berlin” finns där ljudböcker och e-böcker finns. Bland annat på Storytel, klicka härBookbeat, klicka härNextory, klicka här.
Titeln finns här på Adlibris och här på Bokus (just nu enbart e-bok).

Självklart ska du även följa @svenssonsbuss på Instagram: Klicka här!

Kika gärna in på min författarsida och läs mer om mina tidigare (och kommande) utgivna verk här.

Jag delar ofta med mig av skrivtips från böckerna och delar gärna utdrag från Svenssons-trilogin. I ett av inläggen skriver jag mer om hur det är att bolla tre huvudkaraktärer och deras karaktärsdrag, den texten hittar du här.

Förälskad i Berlin är andra delen i serien Svenssons buss och handlar om Samuel, Freddie och Joakim som bor i Berlin, men driver ett bussreseföretag i Sverige. Många skratt och galna upptåg utlovas, men kanske ett par tårar också …

Baksidestext:

Barndomsvännerna Samuel, Freddie och Joakim bor i Berlin, varifrån de också driver reseföretaget Svenssons buss. Bolaget står inför ny expansion inför den kommande Alla hjärtans dag – resor med dejtingtema. Åtminstone på papperet. Frågan är om Samuel ska hinna få rätsida på allt i tid. I bakgrunden tisslas det om strejk i lokaltrafiken, men inte ska väl det påverka den privata resebranschen?
När deras gemensamma vän Christians ex-fru hävdar att Samuel är pappa till hennes yngsta barn ställs allt på ända, för hur ska han kunna berätta om sitt tidigare sorglösa leverne för flickvännen Gabi?

Freddie och hustrun Anne bor i förorten tillsammans med dottern Nina och trots en något stormig vardag med sömnlösa nätter och vardagspussel som ska lösas är familjen lycklig. Åtminstone tills Anne vill ha fler barn.

Och för Joakim och Daniel verkar världen stanna upp varje gång de rör vid varandra – men inte alltid på ett bra sätt. Inte ens föräldrarna verkar kunna förstå att han numera delar sitt liv med en man, och Joakim är rädd att hans egna rädslor ska leda till att han förlorar sin stora kärlek.

Berlinresa Svenssons buss

MISSA INTE DEL 1!

75 mil till Berlin

75 mil till Berlin, del 1 i Svenssons buss, finns där ljudböcker och e-böcker finns. Bland annat på:
75 mil till Berlin på Storytel, klicka härBookbeat, klicka härNextory, klicka här.
75 mil till Berlin på Bokus, klicka här.

OCKSÅ UTE NU!
(OCH DEL 2 KOMMER I AUGUSTI!)

Mytomanen på Madeira

Debutromanen Mytomanen på Madeira, del 1 i ”Trubbel i paradiset” finns där ljudböcker och e-böcker finns. Bland annat på:

Mytomanen på Madeira på Storytel, klicka här.
Mytomanen på Madeira på Bookbeat, klicka här.
Mytomanen på Madeira på Bokus, klicka här.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *