Vinn förälskad i Berlin

Vinn Förälskad i Berlin – E-bok

Vinn FÖRÄLSKAD I BERLIN! Jag har lyckats komma över två exemplar av från förlaget av e-boken FÖRÄLSKAD I BERLIN som jag tänkte lotta ut! Tävlingen går av stapeln på Instagram! En av böckerna lottar jag dessutom ut tillsammans med första delen i serien, 75 MIL TILL BERLIN. Så ta chansen och var med och tävla!

Vinn förälskad i Berlin - så här gör du

Gå in på Instagram och leta upp mig där, jag heter @jennyviolahansson (eller så klickar du här). Vinn Förälskad i Berlin genom att följa instruktionerna från dagens inlägg (3/3) – jag anger dem också nedan men tävlingssvar måste alltså lämnas på Instagram för att jag ska kunna ha med dem i utlottningen. Du tävlar alltså om två vinster där förstapris är två e-böcker: 75 MIL TILL BERLIN och FÖRÄLSKAD I BERLIN och andrapriset e-boken FÖRÄLSKAD I BERLIN. Lätt som en plätt!

1. Kommentera inlägget och svara på frågan: Varför vill du vinna 75 MIL TILL BERLIN/FÖRÄLSKAD I BERLIN?
2. Tagga två kompisar du tror kan vara intresserade.
3. Gilla.
4. Följ gärna (inget tvång, men ibland kan det vara lite knepigt med kontakten om du vinner och inte följer)
5. En extra ”lott” om du delar i stories. Men glöm inte tagga mig så att jag kan se det.

Tävlingen avslutas vid midnatt torsdag den 9 mars och avslöjas fredagen den 10 mars. Notera att tävlingen är privat och att Instagram inte står bakom den. 

Mer om Förälskad i Berlin

Förälskad i Berlin är andra delen i serien Svenssons buss och handlar om Samuel, Freddie och Joakim som bor i Berlin, men driver ett bussreseföretag i Sverige. Många skratt och galna upptåg utlovas, men kanske ett par tårar också …

Baksidestext:

Barndomsvännerna Samuel, Freddie och Joakim bor i Berlin, varifrån de också driver reseföretaget Svenssons buss. Bolaget står inför ny expansion inför den kommande Alla hjärtans dag – resor med dejtingtema. Åtminstone på papperet. Frågan är om Samuel ska hinna få rätsida på allt i tid. I bakgrunden tisslas det om strejk i lokaltrafiken, men inte ska väl det påverka den privata resebranschen?
När deras gemensamma vän Christians ex-fru hävdar att Samuel är pappa till hennes yngsta barn ställs allt på ända, för hur ska han kunna berätta om sitt tidigare sorglösa leverne för flickvännen Gabi?

Freddie och hustrun Anne bor i förorten tillsammans med dottern Nina och trots en något stormig vardag med sömnlösa nätter och vardagspussel som ska lösas är familjen lycklig. Åtminstone tills Anne vill ha fler barn.

Och för Joakim och Daniel verkar världen stanna upp varje gång de rör vid varandra – men inte alltid på ett bra sätt. Inte ens föräldrarna verkar kunna förstå att han numera delar sitt liv med en man, och Joakim är rädd att hans egna rädslor ska leda till att han förlorar sin stora kärlek.

Coverreveal Förälskad i Berlin

Visst är framsidan läcker? En turistbuss framför Berliner Dom (Domkyrkan i Berlin) säger väl egentligen det mesta?

Här hittar du Förälskad i Berlin (och mer om mig)

Romanen har release 9 mars men är sökbar på ljudbokstjänsterna redan nu, så in och bokmärk!
På Storytel hittar du den här.
På Bookbeat hittar du den här (just nu enbart e-bok).
Nextory hittar du den här.
Du kan också bevaka titeln på Adlibris, klicka här (just nu enbart e-bok).

PS. Serien Svenssons buss hittar du här på StorytelBookbeat och Nextory. (Klicka på respektive ljudtjänst)

Självklart ska du även följa @svenssonsbuss på Instagram: Klicka här!

Kika gärna in på min författarsida och läs mer om mina tidigare (och kommande) utgivna verk här.

Jag delar ofta med mig av skrivtips från böckerna och delar gärna utdrag från Svenssons-trilogin. I ett av inläggen skriver jag mer om hur det är att bolla tre huvudkaraktärer och deras karaktärsdrag, den texten hittar du här.

MISSA INTE DEL 1!

75 mil till Berlin

75 mil till Berlin, del 1 i Svenssons buss, finns där ljudböcker och e-böcker finns. Bland annat på:
75 mil till Berlin på Storytel, klicka härBookbeat, klicka härNextory, klicka här.
75 mil till Berlin på Bokus, klicka här.

OCKSÅ UTE NU!
(OCH DEL 2 KOMMER I AUGUSTI!)

Mytomanen på Madeira

Debutromanen Mytomanen på Madeira, del 1 i ”Trubbel i paradiset” finns där ljudböcker och e-böcker finns. Bland annat på:

Mytomanen på Madeira på Storytel, klicka här.
Mytomanen på Madeira på Bookbeat, klicka här.
Mytomanen på Madeira på Bokus, klicka här.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *