Ölands bokmässa 2024 feelgood, romance, chicklit

Ölands bokmässa 2024 – Romance, feelgood & chicklit

Så var den då plötsligt över, Ölands bokmässa 2024 för romance, feelgood och chick-lit. Evenemanget som jag tyckte kändes så avlägset när jag tackade ja till inbjudan i våras. Ölands bokmässa 2024 – Romance, Feelgood och Chicklit. Eftersom jag primärt ges ut i digitala format har jag mindre erfarenhet av bokmässor, men sedan jag valde att trycka upp print-on-demand för tre av mina titlar har jag numera också några fysiska böcker att packa med när tillfälle uppstår. Som nu när äventyret plötsligt stod för dörren.

Ölands bokmässa 2024 Jenny Hansson

Jag på Ölands bokmässa. Foto: Jessica Eriksson.

Ölands bokmässa 2024

Den 7 september var det dags för bokmässa på Halltorps gästgiveri på Öland. Hit kom ett antal aktuella förväntansfulla feelgood, romance och chicklitförfattare, varav jag var en av dem.

Jag har skrivit om mitt äventyr i två blogginlägg, dels på min egen skrivblogg midgardsormen.nu, klicka här. Men också hos författaren Magnus Carlings sida om bokmässor allabokmassor.se, klicka här.

Ölands bokmässa återkommer den 26 oktober, men då med tema Crime, deckare och thriller. Har du vägarna förbi ska du självklart inte missa detta! Mer info finns på Halltorps hemsida, klicka här. Under KALENDER kan du se och läsa om kommande arrangemang. Följ gärna också arrangören Linda Contreraz Elffors på Instagram för att ta del om info för fler bokmässor på Öland: @eventsbylinda

Medverkande författare Ölands bokmässa 2024 feelgood, romance, chicklit

Medverkande författare denna första Ölands bokmässa – Romance, feelgood och chick-lit var: Anna Alemo, Jenny Elfving, Åsa Hallengård, Ylva-Li Lindh, Kristina Ahlström, Angelica Jackson Skarenstedt, Jessica Eriksson & Stefan Holm, Victoria Einarsdotter, Susanna Roxfeldt, Jenny Jacobsson, Jenny Hansson, Folke Lundberg

Bokmässan i Göteborg

I år medverkar jag också på Bokmässan (ni vet den med stort B i Göteborg). Där kommer jag att medverka på Skrivas scen i ett författarsamtal om hur det är att ge ut en bok hos Books on Demand (BoD) på lördagen den 28 september kl 16:30.

Här kommer jag inte att ha något bokstånd, men kan ta med förbeställda böcker på begäran. Kom gärna och lyssna! Det blir en intressant genomgång om hur självpublicering via BoD funkar, mina erfarenheter samt skrivtips från skrivpedagogen Jeanette Niemi. (Ni får jättegärna diskutera skrivtips med mig också så klart, eller andra bryderier!)

Läs gärna mer om BoD:s medverkan på Bokmässan här.

Mässpriser på böcker

Jag har hittills gett ut följande titlar i storpocketformat:
Mytomanen på Madeira
Bröllopskaos på Korfu
Perfekta schackrutor och uppskruvade raggartoner

Pris för en bok: 169 kr
Pris för två böcker: 325 kr

Förboka gärna ett exemplar redan nu! Hör av dig till mig på PM på sociala medier eller mejla mig på jenny.violet.hansson@gmail.com (du kan också fylla i det här kontaktformuläret)

Jag skickar gärna böckerna mot porto om intresse finns, hör bara av dig! Nedan finns också en länk till BoD:s webbshop där du kan hitta böckerna! Men den finns också i nätbokhandlarna.

Här hittar du mina böcker
Coverreveal Mytomanen på Madeira tryckt format

Rasmus är stjärnsäljare på resebyrå och livet leker. Men när flickvännen börjar längta efter villa, Volvo och vovve känns det plötsligt som en lysande idé att söka jobb som reseledare tillsammans med bäste vännen Patrik. Rasmus är flygrädd och har aldrig rest längre än till Nordnorge, så han och Patrik förbättrar varandras ansökningar med fantasifulla lögner.

Till sin stora lycka får de jobb på Madeira men väl på plats har de nya arbetskamraterna hört talas om deras fantastiska meriter och de två vännerna får fullt upp med att upprätthålla fasaden. När Rasmus inleder en relation med den norska kollegan Leah är kaoset ett faktum.

Bröllopskaos på Korfu Jenny Hansson

Rasmus har sadlat om från reseledare till att hjälpa gatuhundar på olika charterorter, men företaget står på ruinens brant efter en börskrasch. Precis i rättan tid hör en okänd gåvogivare av sig som Rasmus bjuder in till en träff på hundcentret på Korfu, dit Rasmus själv ska åka för att planera bäste vännen Patriks bröllop.

Väl på plats visar det sig att förhållandena på hundcentret är under all kritik och bröllopsförberedelserna går åt pipan. Som om inte det vore nog dyker gåvogivaren upp inkognito för att spionera och trots att Patrik vill planera själv skickar den blivande frun ner sin kusin som är bröllopsplanerare. Kaoset är ett faktum.

Perfekta schackrutor och uppskruvade raggartoner omslagsillustration tryckt version

När tillvaron plötsligt kantrar tar Lisa sin tillflykt till systern Andromedas vandrarhem i Dalskogen i Dalsland. Där återser hon sin ungdomskärlek Nick samtidigt som den stilige gästen William dyker upp. Båda tävlar om hennes uppmärksamhet samtidigt som det blir mer och mer uppenbart att vandrarhemmet står på ruinens brant. Till råga på allt vill kommunen bygga bostäder på fältet strax intill, vilket riskerar att förstöra den lantliga idyllen. Snart är de båda systrarna drivande i en hård kamp för att få stopp på byggplanerna. Kommer de lyckas? Och kommer någon av männen till slut vinna Lisas gunst?

”Perfekta schackrutor och uppskruvade raggartoner” är den första delen i serien om människorna i Dalskogen.

Läser/lyssnar du hellre digitalt?

Bröllopskaos på Korfu

Mytomanen på Madeira som ljudbok hittar du på Storytel, (klicka här), Bookbeat (klicka här). E-boken finns även på Nextory (klicka här dock ej ljud).

Bröllopskaos på Korfu finns här på Storytel och här på Bookbeat.

Perfekta schackrutor och uppskruvade raggartoner hittar du härStorytel, härBookbeat och här
Nextory.

De digitala versionerna går också att köpa som styckvara hos nätbokhandlarna!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *